ECKHARDT BOUW

BOUWSPECIALIST IN SERRE - SEREKAMER

GEMEENTE GOOISE MEREN - GEMEENTE WIJDEMEREN - GEMEENTE RONDEVENEN - GEMEENTE HILVERSUM - GEMEENTE STICHTSE VECHT

Met een SERRE of SERREKAMER vergroot u uw uitzicht en  is een uitbreiding van uw woning.  Een serre geeft extra leefruimte en vergroot uw wooncomfort als woon, tuin of eetkamer.

Het ontwerp dat uw terras en tuin het gehele jaar met veel zon bij de woning betrekt in de zelfde of juist afwijkende stijl van de oorspronkelijke woning zal de waarde van uw woning te vermeerderen. Te voorzien van veel daglicht toetreding met openslaande deuren, en ramen, lichtkoepel of lichtstaat in het dak, vloerverwarming in combinatie met verwarmingselementen of convector put. Alles netjes af te werken met een gestukadoord plafond met verlichting en een tegel of houten vloer.

ECKHARDT BOUW AANNEMER biedt een compleet pakket van diensten aan. U hoeft geen architect of bouwkundige in te schakelen om met ons, een SERREKAMER te realiseren !
Natuurlijk kunt u ons klusteam ook inschakelen voor kleine reparaties, onderhoud en overige werkzaamheden in en aan uw woning bijvoorbeeld voor gedetailleerde afbouw, onderhoudstimmerwerk, maken van kozijnen, ramen en deuren, kasten wanden, decoratie radiator panelen etc.

BOUWBEDRIJF ECKHARDT BOUW AANNEMINGSBEDRIJF is gespecialiseerd in bouwkundige service met ruim 25 jaar ervaring in kleinschalige bouwprojecten zoals:

- Kleine nieuwbouwprojecten, aanbouwen aan en verbouwen van uw woning of een uitbreiding met een serrekamer.
- Het plaatsen van een garage, carport, berging en erfafscheiding.
- Badkamer-, keuken- en toilet renovatie.
- Zolder verbouwing met dakkapel, dakramen, bergruimte en een nieuwe trap.
- Gevel- en dakrenovatie waaronder het vervangen van kozijnen, ramen, deuren en dakbedekking.
- Het plaatsen van mechanisch bediende veiligheidshekken, garagedeuren en inbraakbeveiliging.
- Interieur verfraaiing, het plaatsen van decoratie radiator panelen en het uitvoeren van sierpleister-, schilder- en behangwerk. 

SERRE
SERRE
SERRE
SERRE