EKHARDTBOUW

Bouwkundig Bureau en Aannemingsbedijf

40 jaar ervaring in het persoonlijk begeleiden bij een verbouwing/nieuwbouw van onze klanten.
Van ontwerp tot uitvoering met zekerheid, garantie, kwaliteit, duurzaamheid en nazorg conform COVO2010 bent u bij ons in goede handen.

Over Eckhardtbouw

Eckhardtbouw is gestart, door René Eckhardtin 1983. Ons bedrijf kenmerkt zich door u een totaal product aan te bieden met duidelijkheid vooraf, rekening houdend met uw specifieke wensen, zonder de details uit het oog te verliezen en met kwaliteit en duurzaamheid.
Bij het bouwproces betrekt René Eckhardt zijn eigen personeel en zorgvuldig geselecteerde onderaannemers en leveranciers.

Wij kunnen - met de grootste zorg en betrokkenheid - een rol spelen bij een bouwkundig advies, het ontwerp en de uitvoering.

Onze Visie

De tijd dat bouwen nog een 'avontuur' kon zijn ligt nu wel ver achter ons. De grondprijzen, de bouwtechnieken en de bouwkosten zijn dermate geëvolueerd, om uw bouwproject beter niet meer als een avontuur te benaderen.

De tijd dat bouwen een ongecoördineerde aaneenschakeling was van raadgevingen van familie, vrienden en kennissen, van allerlei en van eigen werk, behoort definitief tot het verleden. Want tijd en geld zijn te kostbaar geworden om uw project aan toeval en improvisatie over te laten. Daarom willen wij u de weg tonen naar een professioneel en methodisch aangelegd bouwtraject. De reis zelf is vandaag veel belangrijker geworden dan het einddoel: uw bouwproject. Ze moet daarom perfect georganiseerd zijn, door professional uitgevoerd, financieel goed onderbouwd en vooraf met kennis van zaken gestructureerd.

Wij gaan met u stapvoets en in gezamenlijk overleg te werk:

Beoordeling van de bestaande toestand bij verbouwingen
Evaluatie van uw bouwproject: stijl, programma, omvang, budget…
Voorontwerpschetsen maken
Offerte
Bespreking materiaalkeuzes in functie van architectuur, budget, kwaliteit en onderhoud
Wij hebben slechts één doel voor ogen: het realiseren van uw bouwproject in de meest optimale omstandigheden en binnen een realistisch budget.

Wij loodsen u veilig door alle bouwfasen, voorzien en voorkomen vroegtijdig hindernissen, geven tips en reiken oplossingen aan…wij doen u tijd en geld besparen. 

Activiteiten

De activiteiten van ECKHARDTBOUW AANNEMER zijn het aannemen van bouwprojecten met als doel uw wooncomfort te verbeteren, en een vermeerdering van de waarde van uw woning te realiseren bestaan o.a. uit:

Kleine nieuwbouwprojecten, aanbouwen aan en verbouwen van uw woning of een uitbreiding met een serrekamer.
Het plaatsen van een garage, carport, berging en erfafscheiding.
Badkamer-, keuken- en toilet renovatie.
Zolder verbouwing met dakkapel, dakramen, bergruimte en een nieuwe trap.
Gevel- en dakrenovatie waaronder het vervangen van kozijnen, ramen, deuren en dakbedekking.
Het plaatsen van mechanisch bediende veiligheidshekken, garagedeuren en inbraakbeveiliging.
Interieur verfraaiing, het plaatsen van decoratie radiator panelen en het uitvoeren van sierpleister-, schilder- en behangwerk.

Wij biedt u een compleet pakket van diensten aan. U hoeft geen architect of bouwkundige in te schakelen om met ons, een bouwplan te realiseren ! Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen voor kleine reparaties, onderhoud en overige werkzaamheden in en aan uw woning.

Specialisme

Ons specialismen is de bouwkundige service.

Wij kunnen zorg dragen voor bouwkundig advies, het maken van schetsontwerpen, bestek, werk- en detailtekeningen, technische omschrijvingen en constructieberekeningen, bezoeken aan welstandscommissies en het aanvragen van omgevingsvergunningen.

Deze werkzaamheden kunnen wij ook uitvoeren indien u in eigen beheer een verbouwing gaat uitvoeren.

Ook bij de aankoop van een woning kunnen wij u van dienst zijn door b.v. een bouwkundige keuring te verzorgen, met eventueel opgave van bouw- en renovatiekosten.

U hoeft geen architect of bouwkundige in te schakelen om met ons, een bouwplan te realiseren ! Van ontwerp tot en met de uitvoering is René Eckhardt de contactpersoon die uw wensen inventariseert, praktische ontwerpen en gedetailleerde prijs-opgaven maakt, de administratie voert, zorg draagt voor begeleiding en de uitvoering, verantwoording draagt voor de planning en de organisatie. Wij garanderen u een korte opleveringstijd met een minimum aan overlast en de nazorg!

Uiteraard nemen wij ook de door u aangeleverde bouwplannen in uitvoering !