DIGITAAL TEKENWERK

ECKHARDTBOUW AANNEMER

WIJ ZIJN O.A. WERKZAAM IN OMGEVING 

ANKEVEEN, BREUKELEN, BUSSUM, EEMNES, ’s-GRAVELAND, HILVERSUM, HUIZEN, KORTENHOEF, LAREN, NEDERHORST DEN BERG, SOEST, VREELAND, WEESP,

Heeft u plannen voor verbouwen of renovatie van uw woning of bedrijf?

Voor het maken van digitale 3-D tekeningen maken wij gebruik van het SKETCHUP teken programma dat als voordeel heeft dat het gemakkelijk de vorm van uw wensen van bijvoorbeeld een uitbreiding van uw woning of een verandering van uw badkamer van alle kanten van buiten en van binnen kan laten zien. De visualisatie van uw project kunnen wij, gebruikmakend van dit programma, gemakkelijk wijzigen en verzenden als pdf bestand per mail aan u, leveranciers en onderaannemers.

Voor het maken van digitale 2-D werk en detail tekeningen voor het aanvragen van bouwvergunningen en om in de werkplaats en op de bouwplaats te gebruiken maken wij gebruik van het AUTOCAD teken programma dat als voordeel heeft dat tekeningen gemakkelijk zijn te wijzigen, er op de mm nauwkeurig kan worden getekend en makkelijk zijn te verzenden als pdf bestand per mail aan u, leveranciers en onderaannemers.

ECKHARDTBOUW biedt een compleet pakket van diensten aan. U hoeft geen architect of bouwkundige in te schakelen om met ons, een bouwplan te realiseren ! Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen voor kleine reparaties, onderhoud en overige werkzaamheden in en aan uw woning.