header

BOUWKUNDIG TEKENAAR

U hoeft geen architect, bouwkundige of bouwwkundig tekenaar in te schakelen om met ons, een bouwplan te realiseren ! Van ontwerp tot en met de uitvoering is René Eckhardt de contactpersoon die uw wensen inventariseert, praktische ontwerpen en gedetailleerde prijs-opgaven maakt, de administratie voert, zorg draagt voor begeleiding en de uitvoering, verantwoording draagt voor de planning en de organisatie. Wij garanderen u een korte opleveringstijd met een minimum aan overlast en de nazorg!
Uiteraard nemen wij ook de door u aangeleverde bouwplannen in uitvoering !

BOUWBEDRIJF ECKHARDT BOUW AANNEMINGSBEDRIJF is een professionele organisatie die met kennis intern, van derden en met onderaannemers en leveranciers een bouwproduct maakt zoals een woning, garage, aanbouw of serre.
Onze BOUWKUNDIG TEKENAAR gebruikt van AUTOCAD en SketchUP dit zijn tekenprogramma's met vele mogelijkheden om uw woonwensen te visualiseren en duidelijke maattekeningen te maken voor de productie. Van ontwerp tot en met de uitvoering is René Eckhardt de contactpersoon die uw wensen inventariseert, praktische ontwerpen en gedetailleerde prijsopgaven maakt, de administratie voert, zorg draagt voor begeleiding en de uitvoering, verantwoording draagtvoor de planning en de organisatie. 

BOUWBEDRIJF Eckhardt Bouw Aannemersbedrijf specialist in bouwkundige service met ruim 25 jaar ervaring in kleinschalige bouwprojecten zoals:

- Kleine nieuwbouwprojecten, aanbouwen aan en verbouwen van uw woning of een uitbreiding met een serrekamer.
- Het plaatsen van een garage, carport, berging en erfafscheiding.
- Badkamer-, keuken- en toilet renovatie.
- Zolder verbouwing met dakkapel, dakramen, bergruimte en een nieuwe trap.
- Gevel- en dakrenovatie waaronder het vervangen van kozijnen, ramen, deuren en dakbedekking.
- Het plaatsen van mechanisch bediende veiligheidshekken, garagedeuren en inbraakbeveiliging.
- Interieur verfraaiing, het plaatsen van decoratie radiator panelen en het uitvoeren van sierpleister-, schilder- en behangwerk.

Bouwbedrijf Eckhardt Bouw Aannemer biedt een compleet pakket van diensten aan. U hoeft geen architect of bouwkundige in te schakelen om met ons, een bouwplan te realiseren ! Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen voor kleine reparaties, onderhoud en overige werkzaamheden in en aan uw woning

dak_gevelrenovatie_eckhardtbouw_004

Eckhardt Bouw garandeert op geen enkele wijze de juistheid en / of volledigheid van de inhoud van deze website.
De inhoud is niet gericht op enig rechtsvervolging noch acht Eckhardt Bouw zich gebonden aan de inhoud.