ECKHARDT BOUW

AANNEMER BOUWBEDRIJF ABCOUDE

VERBOUW - NIEUWBOUW - RENOVATIE / ONDERHOUD

AANNEMER BOUWBEDRIJF ECKHARDT BOUW  werkzaam in Gooi en Omstreken en omgeving, is een professionele organisatie die met kennis intern, van derden en met onderaannemers en leveranciers een bouwproduct maakt zoals een woning, garage, aanbouw of serre. Ook het renoveren en veranderen van woningen kan door ons worden uitgevoerd met korte opleveringstijd, een minimum aan overlast en met nazorg.

De activiteiten van Eckhardt Bouw AANNEMER zijn het aannemen van bouwprojecten in en rond ABCOUDE met als doel uw wooncomfort te verbeteren, en een vermeerdering van de waarde van uw woning te realiseren bestaan o.a. uit:

- Kleine nieuwbouwprojecten, aanbouwen aan en verbouwen van uw woning of een uitbreiding met een serrekamer.
- Het plaatsen van een garage, carport, berging en erfafscheiding.
- Badkamer-, keuken- en toilet renovatie.
- Zolder verbouwing met dakkapel, dakramen, bergruimte en een nieuwe trap.
- Gevel- en dakrenovatie waaronder het vervangen van kozijnen, ramen, deuren en dakbedekking.
- Het plaatsen van mechanisch bediende veiligheidshekken, garagedeuren en inbraakbeveiliging.
- Interieur verfraaiing, het plaatsen van decoratie radiator panelen en het uitvoeren van sierpleister-, schilder- en behangwerk.

Aannemingsbedrijf Eckhardt Bouw Aannemer biedt een compleet pakket van diensten aan. U hoeft geen architect of bouwkundige in te schakelen om met ons, een bouwplan te realiseren ! Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen voor kleine reparaties, onderhoud en overige werkzaamheden in en aan uw woning.

Blocs LogoMade in Blocs